A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Очаківська багатопрофільна лікарня" Очаківської міської ради

До Всеукраїнського дня боротьби з раком молочної залози

Дата: 21.10.2021 13:28
Кількість переглядів: 98

До Всеукраїнського дня боротьби з раком молочної залози

 

    Рак грудей вважається найпоширенішим видом раку у жінок. Кожні 13 хвилин в країні він забирає одне життя. Незважаючи на небезпеку цього діагнозу, близько половини випадків захворювання можна попередити. На жаль, навіть у наш високотехнологічний час вчені не здатні пояснити причини виникнення раку грудей у всіх пацієнток, однак, є універсальний перевірений дієвий засіб: профілактика та раннє виявлення недуги та своєчасний початок лікування.  Саме за цих умов лікарі гарантовано здатні зберегти жінкам не лише життя та здоров’я, але й красу.

     Нагадати про це і покликані заплановані на 20 жовтня 2021 року для мешканців міста та району конкретні заходи.  В першу чергу усім жінкам слід звернути увагу на те, що 20 жовтня практично в усіх закладах та комунальних некомерційних підприємствах охорони здоров`я області (обласному центрі онкології, міських та районних центрах первинної медико– санітарної допомоги (ПСМД), поліклініках, жіночих консультаціях, тощо) буде організовано та проведено «День відкритих дверей», присвячений Всесвітньому дню боротьби з раком молочної залози.

Упродовж 20 жовтня  (з 9.00. до 15.00) в консультативно- діагностичній поліклініці обласного центру онкології (м. Миколаїв, вул. Миколаївська 18) безкоштовно працюватимуть діагностичні, консультативні кабінети лікаря онколога – мамолога та, а за призначення лікаря – мамолога безкоштовно буде проводитись мамографія та ультразвукова діагностика (УЗД) молочної залози.

    Рекомендуємо навіть дуже зайнятим жінкам знайти можливість присвятити час  та увагу своєму здоров’ю.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора